Bent u ook toe aan een weekje “weg van alle drukte”? Of denkt u erover om deze zomer enkele weken door te brengen op een rustig plekje in Zuid-Frankrijk, waar u zowel kunt zonnen en zwemmen als in de schaduw ongestoord een boek kunt lezen of heerlijk kunt wandelen in de natuur?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

image014

Om u een indruk te geven van onze domaine, nemen we u mee naar de entree, waar u met een zwierige draai naar rechts het terrein van 3 ha op rijdt. Onmiddellijk valt het op dat alles groen is. U vraagt zich mogelijk af waar het huis is, maar daarvoor moet u nog  een eindje doorrijden. Met aan uw linkerhand onze moestuin en boomgaard en rechts een grote weide met veel soorten wilde bloemen.

Bij de splitsing houdt u rechts aan en daar wordt het dak van ons “kasteeltje” zichtbaar. Rechts van het weggetje werpt u een blik op het zwembad en ontdekt u een oude put. Daar draait u naar links en meteen weer naar rechts en dan ziet u tussen de eikenbomen de gîte die voor u is gereserveerd. U parkeert voor de trap en loopt nieuwsgierig langs de oude broodoven, waar het op een warme zomeravond heerlijk toeven is.

Op ons terras willen we nu graag kennis met u maken onder het genot van een kop koffie of één van de goede Cahors wijnen. Daarna bent u vast nieuwsgierig naar dat nieuwe tijdelijke “thuis”. U loopt binnen in de serre, een lichte plek, zelfs bij onverwacht slecht weer. Daarna ontdekt u de salon  en de volledig ingerichte keukenhoek en op de etage de twee slaapkamers  met elk twee bedden, de badkamer en de WC. Het geheel is voorzien van TV, stereo, DVDspeler, video, boeken en spelletjes.

Buiten vindt u de barbecue, het zwembad, en de badminton/jeu-de-boules baan. Voor de kleintjes is er een schommel en een  spannende boomhut. Maar mogelijk hebt u daar helemaal geen tijd voor, want ook in de omgeving is heel veel te ontdekken. U vindt er oude middeleeuwse bastide-stadjes, musea, sportieve evenementen en prachtige wandel/fietsroutes. En hebt u behoefte aan iets speciaals, kijk dan bij onze speciale activiteiten hiernaast.